تانکر آب زمینی یا تانکر آب روی زمین چیست؟
مخزن آب زمینی نوعی مخزن آب است که آن را بر روی زمین نصب میکنند. میدانید که مخازن آب کاربرد زیادی در صنایع، مکانهای عمومی، مناطق مسکونی و حتی اداری دارند. بهخصوص در مناطقی که با کمبود آب روبهرو هستند. از این رو برای ذخیره آب مورد نیاز، به مخزنی نیاز است تا آب را بهصورت بهداشتی و سالم نگهداری کند. نصب تانکر آب زمینی کمک میکند دسترسی به مخزن همیشه آسان باشد و در صورت نیاز به بازرسی، تعمیر و نگهداریهای معمول، بتوان بهراحتی به آن دسترسی پیدا کرد.
ما در مقالات پیشین انواع تانکر آب را بررسی کردیم. در این مقاله از تانکر سازی رستاک به بررسی مخزن آب زمینی میپردازیم و ویژگیهای آن را بررسی میکنیم.
ویژگیهای مخزن آب زمینی
مخزن آب زمینی به تانکری گفته میشود که برای ذخیره آب کاربرد دارد و بر روی سطح زمین نصب میشود. از این رو این تانکر باید قابلیت استفاده در فضاهای مختلف را دارا باشد.
مخازن زمینی را میتوان بر روی پایههای کوتاه نصب نمود و یا بر روی یک سطح صاف و مستحکم قرار داد. این تانکرها قابلیت نصب در فضاهای باز و یا فضاهای مسقف را دارند و اندازههای آنها بسیار متفاوت است. تانکر آب زمینی که در فضای باز قابل نصب است، باید مجهز به لایه محافظ آنتی یو وی یا اشعه فرابنفش باشد. در غیر این صورت نور خورشید به داخل آب نفوذ میکند و شرایط رشد جلبک را فراهم مینماید.
علاوه بر این، آبوهوای مختلف میتواند شرایط مختلفی ایجاد کند. برای مثال در مکانهایی با آبوهوای بسیار گرم، امکان گرم شدن آب درون تانکر وجود دارد. از طرفی شرایط آبوهوایی کوهستانی ممکن است منطقه را با یخبندان مواجه کند و تانکر آب یخ بزند. مخزن آب زمینی باید برای همه این موارد راهحل به وجود بیاورد.
از آنجایی که نیاز به آب در مکانها و شرایط متفاوت، پایدار است، مخزن آب زمینی باید دارای نمونههای متعددی باشد که امکان نصب در هر فضایی را به وجود بیاورد. خوشبختانه تانکر آب زمینی این ویژگی را دارد و از نمونههای چند میلیون لیتری قابل نصب در فضاهای باز تا نمونههای 500 لیتری قابل نصب در ساختمانها را تأمین میکند.
مخزن آب زمینی همه این موارد و موارد دیگری که ممکن است در ذهن شما به وجود بیاید، پوشش میدهد؛ بنابراین در صورت نیاز به هرگونه تانکر آب زمینی خاص و سفارشی میتوانید با تانکر سازی رستاک تماس بگیرید.
کاربردهای تانکر آب زمینی
با توجه به مصارف گوناگون آب در مکانها مختلف، کاربردهای مختلفی از مخزن آب زمینی وجود دارد. این کاربردها عبارت است از:
- ذخیره آب آشامیدنی
- استفاده در صنایع غذایی و دارویی
- ذخیره آب مورد نیاز صنایع
- آتشنشانی
- کشاورزی
- پرورش دام و طیور
- ذخیره آب باران
در ادامه هر یک از این موارد را بررسی خواهیم نمود.
1. ذخیره آب آشامیدنی
تهیه آب آشامیدنی همیشه یک نیاز اساسی برای ادامه حیات بشر است. در مناطقی که آب شرب کافی وجود ندارد و یا دسترسی به آن با محدودیتهایی روبهرو است، استفاده از مخزن آب زمینی میتواند کمک شایانی برای رفع مشکلات باشد.
از این مخزن در مواردی میتوان استفاده نمود که آب لولهکشی در دسترس نباشد و یا دسترسی به آن با محدودیتهایی نظیر افت قابل توجه فشار آب، قطعی آب و یا کیفیت نامناسب روبهرو باشد. برای مثال در بخشهای عشایر نشین کشور برای تأمین آب شرب و بهداشتی، میتوان از تانکر آب زمینی استفاده نمود.
علاوه بر این در شهرها نیز این تانکر قابل استفاده است. مکانهایی نظیر مراکز تفریحی، ساختمانهای مسکونی، مجتمعهای تجاری نیز در برخی موارد برای تأمین آب آشامیدنی از مخزن آب زمینی و یا هوایی استفاده میکنند.
علاوه بر این موارد، استفاده از مخزن آب زمینی در کارگاهها، کارخانهها و پروژههای خارج از شهر نیز رایج است؛ بنابراین در هر حال میتوان از این مخازن برای تأمین آب شرب و بهداشتی بهره گرفت.
2. استفاده در صنایع غذایی و دارویی
در صنایع غذایی برای نگهداری انواع مایعات خوراکی نظیر لبنیات، نوشابهها، آبمیوهها، مواد پودری فله نظیر آرد و شکر و دیگر مواد غذایی، از مخزن آب زمینی استفاده میکنند؛ زیرا این مخازن کاملاً بهداشتی و مورد تائید سازمان بهداشت هستند. از طرفی در مقابل خوردگی و رطوبت مقاومت دارند و بهسادگی زنگ نمیزنند. از این رو گزینه مناسبی برای نگهداری مایعات و مواد غذایی هستند.
ویژگیهایی که در بالا ذکر کردیم موجب شده تا در برخی مواقع، صنایع دارویی نیز بتوانند از این مخازن برای کارهای خود استفاده کنند.
3. ذخیره آب مورد نیاز صنایع
صنایع مختلف برای تولیدات خود به آب نیاز دارند. این آب میتواند برای تمیز کردن دستگاهها، خنک نگهداشتن آنها و یا تولید محصولات مورد استفاده قرار گیرد. در هر صورت برای این صنایع، استفاده از تانکر آب زمینی ضروری است تا بتوانند آب مورد نیاز را تأمین و ذخیره نمایند.
نبود تانکر آب زمینی میتواند این کسبوکارها را با مشکلات زیادی مواجه نماید و به آنها خسارت وارد کند.
4. آتشنشانی
میدانید که سازمان آتشنشانی، آتش را به روشهای مختلفی خاموش میکند. یکی از اصلیترین روشهای این سازمان، استفاده از آب است. برای تأمین آب مورد نیاز آتشنشانی، از مخازن زمینی میتوان استفاده نمود. این مورد در ساختمانها نیز وجود دارد.
در برخی از ساختمانها، منبعی بهعنوان آب مصرفی ضروری وجود دارد که استفاده از آن فقط در زمانهای ضروری مجاز است. این ضرورت، در زمان آتشسوزی ساختمان هم تعریف میشود؛ بنابراین در صورتی که ساختمان دچار آتشسوزی شود، میتوان از منبع آب آتشنشانی ساختمانها استفاده نمود. متأسفانه این گزینه در همه ساختمانها وجود ندارد.
5. کشاورزی
کشاورزی همیشه به آب نیاز دارد اما شرایط جوی همیشه یکسان نیست و ممکن است در برخی نقاط، کاهش بارندگی به محصولات کشاورزی آسیب برساند. از این رو در برخی نقاط برای پیشگیری از این اتفاقات، میتوان از مخازن متناسب استفاده نمود. ذخیره و نگهداری آب میتواند به کشاورزان اطمینان بدهد که در صورت کاهش بارندگی، محصولات زراعی آنها از بین نمیرود.
6. پرورش دام و طیور
مرغداریها و دامپروریهای صنعتی ممکن است فاصله زیادی با شهرها و حتی روستاها داشته باشند. از این رو امکان اینکه آب لولهکشی به آن منطقه نرسد، وجود دارد. در چنین شرایطی میتوان از مخزن آب زمینی استفاده کرد. ویژگی خوب این مخازن، ظرفیت بالای آنها است که میتواند تا چندین میلیون لیتر را ذخیره و نگهداری نماید.
7. ذخیره آب باران
میدانید که تهیه آب شیرین، کاری بسیار دشوار است. از طرفی بارشها معمولاً به جویبارها، رودخانهها در نهایت دریاها هدایت میشوند. این در حالی است که تهیه آب شیرین از دریاها و حتی تصفیه آبهای شیرین هزینههای زیادی را دربر دارد. ذخیره آب باران کمک میکند تا از ورود این آبها به نقاط غیر قابل دسترس جلوگیری به عمل آید. به این ترتیب با هزینه بسیار کمتر، آب شیرین سالم به دست خواهد آمد. در این راستا، مخزن آب زمینی است که میتواند این عملیات را انجام دهد.
بنابراین استفاده از تانکر آب زمینی میتواند راهحل بسیاری از مشکلات باشد.
انواع مخزن آب زمینی
کاربردهای مختلف تانکر آب زمینی، موجب وجود انواع تانکر شده است. این تانکرها از نظر شکل ظاهری، مکان قرارگیری و نحوه ساخت با یکدیگر تفاوت دارند و نمیتوان بدون توجه به ویژگیهای هر یک، آنها را در هرجایی به کاربرد. در ادامه انواع مخزن آب زمینی و ویژگیهای هر یک را بررسی میکنیم.
انواع مخزن آب زمینی از نظر شکل ظاهری و مکان قرارگیری
از آنجایی که مخزن آب زمینی باید در هر مکانی قابلیت نصب داشته باشد، شکل ظاهری آن بر اساس مکان قرارگیری آن متفاوت است. برای مثال برخی مخازن را میتوان بر روی پشتبام نصب نمود و برخی دیگر را در فضای بسته. در ادامه انواع این مخازن را بررسی میکنیم.
مخزن افقی
مخازنی که بهصورت استوانههای خوابیده روی زمین قرار میگیرند، مخزن افقی نام دارند. این مخازن از مواد اولیه متفاوتی تولید میشوند و معمولاً شکل آنها بهصورت استوانه یا بیضیشکل است که بهصورت خوابیده روی زمین قرار میگیرند.
مخزن آب زمینی افقی معمولاً دارای ظرفیتهای مختلفی است و میتواند ظرفیتهای بسیار بالا را پوشش دهد. از این مخازن در مکانهای مختلفی میتوان استفاده نمود؛ زیرا مرکز ثقل آنها به دلیل ارتفاع کم، پایین است و این تانکر دچار واژگونی نمیگردد.
مخزن عمودی
مخزن آب عمودی نمونهای از انواع تانکر با ظرفیتهای مختلف است که میتواند ظرفیتهای بسیار بالا را نیز پوشش دهد. این مخازن معمولاً ارتفاع بالایی دارند و امکان نصب آنها در مکانهای مسقف وجود ندارد. مگر اینکه سقف محل مورد نظر شما بلند باشد.
نکته مثبت دیگر در مورد تانکر آب زمینی عمودی، تأمین فشار مناسب است. از آنجایی که این مخازن ارتفاع بیشتری دارند، فشار بهتری تأمین میکنند.
تانکر آب کتابی یا مکعبی
برای مکانهایی که با کمبود فضا روبهرو هستند، نصب یک مخزن آب زمینی با حجم مناسب و دارای ابعاد مناسب بسیار ضروری است. در چنین مکانهایی میتوان از تانکر آب کتابی یا مکعبی استفاده کرد. این تانکرها در کنار راهروها و جاهای باریک قابل نصب هستند و از راهروها و دربهای باریک عبور میکنند. به همین دلیل به آنها مخزن آسان رو نیز میگویند.
مخزن زیر پله
اگر میخواهید مخزن آب زمینی را در ساختمان نصب کنید اما فضای کافی برای این کار ندارید، میتوانید از فضای زیر پله استفاده کنید. شاید این جمله شما را به تعجب وادارد؛ اما این امر کاملاً ممکن است. به کمک مخزن آب زمینی زیر پله میتوانید از فضای غیر قابل استفاده زیر پله، به نحو احسن استفاده کنید.
کافی است فضای زیر پله خود را اندازه بگیرید و آن را به تانکر سازی گزارش بدهید تا متناسب با آن فضا، برای شما مخزن آب زمینی بسازند. حجم این مخازن معمولاً از 500 لیتر تا 1500 لیتر است و بهخوبی میتواند نیاز اهالی ساختمان را برطرف نماید.
مخزن مدولار یا ماژولار
در برخی موارد نیاز به ذخیره آب با چند هزار لیتر برطرف نمیگردد و باید اندازههای بیشتری را در نظر گرفت. در این صورت استفاده از مخازنی که تاکنون معرفی نمودیم، پاسخگوی نیاز کاربران نخواهد بود؛ بنابراین لازم است راهحل دیگری را جایگزین کنیم.
مخازن ماژولار راهحلی است که میتوان آن را به کاربرد. این نوع مخزن آب زمینی ظرفیتهای عظیم را پشتیبانی میکنند. تا جایی که میتوان تا 10 میلیون لیتر را در آنها ذخیره کرد.
شیوه ساخت تانکر آب زمینی ماژولار به این صورت است که با استفاده از پنلهای از پیش ساخته، مخزن را در زمین نصب میکنند؛ یعنی به کمک چسب، پیچ و مهره و موادی از این دست، پنلها را به هم متصل میکنند.
مخازن مدولار از جنس استیل، فولاد و کامپوزیت ساخته میشوند. از این مخازن میتوان بهصورت مخزن هوایی نیز استفاده نمود. البته در این صورت ظرفیت آنها ممکن است کمتر باشد.
انواع منبع آب زمینی از نظر جنس ماده اولیه
در بخش قبل، با توجه به شکل ظاهری تانکر آب زمینی، اشارهای هم به برخی مواد اولیه ساخت مخزن آب زمینی داشتیم. بهطور کلی جنس ماده اولیه در مخزن آب باید بهنوعی انتخاب شود که با آب واکنش ندهد. از طرفی نباید رنگ، بو و مزه آب را تغییر دهد. با توجه به این ویژگیهای، مواد مختلفی وجود دارند که میتوان آنها را انتخاب نمود. این مواد را در ادامه همراه ویژگیها و برخی مزایایی که دارند، معرفی میکنیم.
فولاد یا استیل ضدزنگ
فولاد، آلیاژی از آهن است که مقداری کربن در آن وجود دارد. این ترکیب کمک میکند مقاومت آهن افزایش یاید و برای کاربردهای مختلفی قابل استفاده باشد. این مخازن در مقابل حرارت و ضربه مقاوم هستند؛ بنابراین حوادثی مانند آتشسوزی و یا زمینلرزه نمیتواند مخزن آب زمینی فولادی را نابود کند. از ویژگیهای دیگر این نوع تانکر میتوان به طول عمر بالایی که دارند اشاره نمود.
فولاد گالوانیزه
فولاد ممکن است در طول زمان دچار خوردگی یا زنگزدگی شود. برای این مسئله نیز راهحل وجود دارد. یکی از این راهحلها، گالوانیزه کردن فولاد است که با استفاده از فلز روی و با روشهای مختلف صورت میگیرد.
مخزن آب گالوانیزه علاوه بر مقاومت در برابر خوردگی و زنگزدگی، ظاهر زیبایی دارد که میتواند محل نصب را زیباتر کند. طول عمر این تانکر آب بهتر و بیشتر از مخزن فولادی است؛ اما قیمت اولیه آن ممکن است کمی بالاتر باشد. البته طول عمر بالا، این هزینه اضافه را توجیه میکند. به عبارتی با گذشت زمان، این هزینه به صاحب اصلی بازمیگردد.
کامپوزیت
کامپوزیت ترکیبی از مواد پلیمری، چسب، رزین و الیاف شیشه است. این ترکیب به ساخت مخزن آب زمینی بسیار سبک و البته مقاوم میانجامد. مخازن کامپوزیتی در برابر خوردگی، زنگزدگی، ضربه و نور خورشید مقاوم هستند و کاربرد زیادی دارند. وزن سبک آنها کمک میکند بهراحتی آن را جابهجا کنید.
البته این مخازن قیمت بالاتری نسبت به مخازن پلاستیکی دارند که میتوان آن را بهوسیله طول عمر و مقاومت خوبی که دارند توجیه نمود.
پلی اتیلن
مخزن آب پلی اتیلن زمینی یکی از محبوبترین و پرکاربردترین انواع مخازن است. این مخازن قیمت مناسبی دارند و کیفیت آنها بالا است. علاوه بر این وزن آنها کم است و بهراحتی میتوان آنها را جابهجا نمود. مقاومت در برابر ضربه، خوردگی، زنگزدگی و مقاومت در برابر شرایط آبوهوایی، از ویژگیهای تانکر آب زمینی پلی اتیلنی است.
پلی پروپیلن
پلی پروپیلن نیز مانند پلی اتیلن نوعی پلیمر است که وزن بسیار سبک و طول عمر خوبی دارد. این مخزن در برخی موارد با مخزن پلی اتیلن تفاوت دارد. برای مثال این مخازن بسیار نرم هستند و برخورد اشیاء نوکتیز میتواند به آنها آسیب برساند. با این حال آنها برای ذخیره آب، بهداشتی هستند.
پلی وینل کلرید
این نوع ماده اولیه در ساخت مخزن بالشتی تاشو کاربرد دارد. مخزن تاشو نوعی تانکر پلاستیکی است که مانند پاکت، قابلیت این را دارد که آن را جمع کنیم و تا بزنیم. تانکر آب زمینی تاشو ظرفیتهای مختلفی را در برمیگیرد. از نمونههای 5 لیتری تا نمونههای چند هزار لیتری. از کاربردهای آن میتوان آبیاری زمینهای کشاورزی را نام برد.
انواع مخزن آب زمینی از نظر تعداد لایهها و جدارهها
برای مصارفی مانند ذخیره آب در محیطهای باز، مخازن تک لایه موجب رشد جلبکها میشوند؛ زیرا نور خورشید بهراحتی به درون تانکر آب تک لایه نفوذ میکند و زمینه رشد جلبکها را به وجود میآورد. برای مقابله با این مسئله، لازم است لایه یا جداره مخازن را افزایش دهیم. در ادامه انواع مخازن چندلایه را معرفی میکنیم.
منبع دولایه یا دوجداره
در مخازن فلزی، به نمونههایی که دارای دولایه هستند، مخازن دوجداره میگویند؛ اما در مخازن پلاستیکی نظیر مخزن آب پلی اتیلن، به مخازنی که دارای دولایه باشد، مخازن دولایه میگویند. این مخازن علاوه بر پیشگیری از نفوذ نور، به حفظ دمای آب و جلوگیری از تبادل گرمایی نیز کمک میکنند.
منبع سه لایه
مخزن آب زمینی سه لایه یا مخزن پراسس، تانکری است که سه لایه دارد. این مخزن علاوه بر حفظ آب از رشد جلبک و عدم تبادل دمایی بهصورت قویتر، برای کاربردهای خاص استفاده میشوند. به عبارتی این تانکر فرآیندهای خاصی را انجام میدهد که نیاز به محیط ایزوله دارد.
منبع چهار لایه
منبع چهار لایه چندان رایج نیست؛ زیرا مخازن سه لایه بهخوبی از عهده مسئولیت خود برمیآیند و نیازی نیست تا یک لایه دیگر به آن بیفزاییم. این مخازن بیشتر بهصورت سفارشی تولید میشوند. اگر شما به یک تانکر آب زمینی چهار لایه احتیاج دارید، میتوانید با تانکر سازی رستاک تماس بگیرید.
مزایا و معایب منبع روی زمین
اینکه بتوان تانکر آب را روی زمین نصب نمود، دارای برخی مزایا و البته برخی معایب است که پیش از خرید مخزن، بهتر است ابتدا آنها را مطالعه کنید تا بهترین انتخاب را انجام دهید. ابتدا مزایا را بررسی میکنیم:
- نصب و استفاده آسان
- تعمیر و نگهداری راحت
- بازرسی آسان برای یافتن خرابیها
- گستردگی در انتخاب انواع
- دارای ظرفیتها و ابعاد مختلف
- قابلیت نصب در هر مکانی اعم از فضاهای باز، مسقف و کوچک
بنابراین مخزن آب زمینی یکی از بهترین مخازن برای ذخیره آب است. البته معایبی نیز دارد که لازم است به آنها توجه کنید.
از آنجایی که این مخازن ممکن است در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرند، چنانچه لایه محافظت کننده در برابر اشعه فرابنفش را نداشته باشند، باعث رشد جلبک در آب میشوند. از طرفی این مخازن برای تأمین فشار آب، نیاز به پمپ آب خواهند داشت و بدون آن، ممکن است آب با افت فشار مواجه شود.
ظرفیت و حجم
همانطور که در بخشهای قبل بیان نمودیم، مخزن آب زمینی ظرفیتهای مختلفی را در برمیگیرد. از نمونههای 5 لیتری مخزن تاشو تا نمونههای چند میلیون لیتری مخازن ماژولار. اینکه شما به کدامیک از این مخازن احتیاج دارید، بستگی به میزان حجمی دارد که قرار است ذخیره کنید؛ بنابراین پیش از سفارش مخزن آب زمینی لازم است ظرفیت مورد نظر خود را محاسبه کنید. چنانچه برای خرید تانکر آب زمینی نیاز به مشورت دارید، میتوانید با تانکر سازی رستاک تماس بگیرید.
روش نصب تانکرهای زمینی
برای نصب مخزن زمینی ابتدا لازم است مخزن مورد نیاز خود را انتخاب کنید. بهتر است از قبل مکان مورد نظر را انتخاب کنید. محل نصب باید کاملاً مسطح و محکم باشد و بتواند وزن تانکر را تحمل کند. علاوه بر این لازم است اشیاء اضافی را از آنجا دور کنید تا مبادا بر روی مخزن سقوط کنند.
همچنین این مکان باید به محل تأمین آب نزدیک باشد. نباید تانکر آب زمینی را در جایی نصب کنید که برای تأمین آب آن نیاز به لولهکشیهای زیاد و یا استفاده از وسیلههای مختلف و اضافه باشد.
در ادامه، با توجه به دستورالعمل سازنده، تانکر را نصب کنید. لولهها و اتصالات ورودی، خروجی، پمپ آب و هر آنچه را لازم است نصب نمایید.
پس از نصب، مخزن را آزمایش کنید. برای این کار مخزن آب زمینی را پر از آب کنید و کارکرد آن را بررسی نمایید. هرگونه نشت از اتصالات، نشت از مخزن، عدم خروج آب و… را بررسی و رفع کنید. اجازه ندهید تانکر با وجود مشکل، به کار خود ادامه دهد؛ زیرا مشکلات به این صورت تشدید میشوند و خسارت به بار میآورند.
زمانی که از عدم وجود مشکل اطمینان حاصل نمودید، میتوانید از آن استفاده کنید.
تعمیر و نگهداری
برای اینکه مخزن آب زمینی بهخوبی کار کند و طول عمر آن افزایش یابد لازم است نگهداریهای لازم را انجام دهید. اقدامات زیر میتوانند در این راستا به شما کمک کنند:
- بازرسی مخزن بهصورت دورهای و منظم برای یافتن و رفع مشکلاتی نظیر نشت، مسدودیت لولهها و…
- شستشوی دورهای و منظم تانکر آب زمینی برای استفاده بهداشتی و سالم ماندن آب
- استفاده از سایهبان برای تانکرهایی که در مکانهای باز نگهداری میکنید.
- بررسی عملکرد پمپ و سایر اجزا برای اطمینان از کارکرد درست آنها بهصورت دورهای
- جلوگیری از ورود ضربه به تانکرها
اگر این عوامل را بهدرستی رعایت کنید، میتوانید به طول عمر تانکر آب زمینی و کارکرد بهتر آن کمک کنید.
عوامل مؤثر بر قیمت
مؤلفههای زیادی در تعیین قیمت مخزن آب زمینی تأثیر میگذارند. این مؤلفهها عبارت است از:
- نوع ماده اولیه برای ساخت تانکر
- ضخامت بدنه
- تعداد لایهها یا جدارهها
- محل قرارگیری
- حجم و ظرفیت تانکر
- ابعاد و شکل ظاهری منبع آب
- کیفیت ساخت
بنابراین اگر تمایل دارید که قیمت مخزن آب زمینی مورد نظر خود را استعلام بگیرید، میتوانید با تانکر سازی رستاک تماس بگیرید و با تعیین مؤلفهها، قیمت مخزن را بررسی نمایید.
جمعبندی و سخن پایانی
مخزن آب زمینی یکی از انواع مخزن آب است که میتوان آن را بر روی زمین نصب نمود. این مخازن از مواد اولیه مختلفی ساخته میشوند و در مکانهای مختلفی قابل نصب هستند. حجم و ظرفیت تانکر آب زمینی بسیار گسترده است و از نمونههای 5 لیتری تا نمونههای چند میلیون لیتری را پوشش میدهد. اگر شما هم به یک تانکر آب زمینی نیاز دارید، میتوانید با تانکر سازی رستاک تماس بگیرید. همچنین میتوانید با کارشناسان ما مشورت نمایید تا بهترین تانکر را که با نیازهای شما مطابقت دارد، انتخاب کنید.