6 تفاوت مخزن زمینی و زیرزمینی که در هنگام خرید باید بدانید

تفاوت تانکر زمینی و زیرزمینیمقایسه مخزن زمینی و زیرزمینی

مخازن ذخیره سازی ظروف بزرگی برای نگهداری آب شرب، آب کشاورزی، گاز، بنزین، گازوئیل، مواد شیمیایی و سایر موارد قابل اشتعال برای مقاصد تجاری مختلف هستند. هر تجارت نیازهای منحصربه‌فردی دارد و ممکن است مخزن خاصی برای آن نیاز باشد. این کسب‌وکار شماست که تعیین می‌کند به کدام نوع مخزن مانند فولاد، فایبرگلاس و فلز نیاز دارید یا می‌خواهید از کدام مخزن استفاده کنید: مخزن زمینی، هوایی، یا زیرزمینی. در این مقاله از تانکر سازی رستاک با مقایسه مخزن زمینی و زیرزمینی به بررسی تفاوت مخزن زمینی و زیرزمینی می‌پردازیم و 6 تفاوت اصلی آن را بررسی می‌کنیم.

مخزن زمینی همان‌طور که از نامش پیداست تانکری است که روی زمین قرار می‌گیرد. این مخازن را می‌توان از مواد مختلفی مانند پلاستیک، فلز، فایبرگلاس و دیگر مواد برای نگهداری مایعات ساخت.

مخازن زمینی بیشتر برای ذخیره انواع روغن قبل از استفاده، در حین استفاده، یا قبل از توزیع در تجارت استفاده می‌شوند. علاوه بر این می‌توان برای ذخیره آب و دیگر مایعات از آن بهره برد.

از سوی دیگر، مخازن زیرزمینی برای ذخیره نفت و مواد خطرناکی که می‌تواند برای تجارت شما استفاده شود، در زیر زمین دفن می‌شوند.

شما می‌توانید مخزن زمینی یا مخزن زیرزمینی را برای برآورده کردن نیازهای خاص خود انتخاب کنید.

بیایید نگاهی به 6 تفاوت مخزن زمینی و زیرزمینی بیندازیم:

1. تعمیر و نگهداری

نگهداری از مخازن ذخیره سازی زمینی آسان‌تر است؛ زیرا لازم نیست هر بار زمین را حفر کنید. می‌توانید با یکی از متخصصان معتبر در محل خود تماس بگیرید تا بررسی کنید که آیا نشتی در لوله‌ها وجود دارد یا خیر.

اما از آنجایی که مخازن زیرزمینی در زیر زمین مدفون هستند، باید هر زمان که برای تعمیر و نگهداری می‌روید، زمین را حفر کنید و بسیاری از اقدامات را با مراقبت انجام دهید. این اولین تفاوت مخزن زمینی و زیرزمینی است.

2. دوام

در هنگام مقایسه مخزن زمینی و زیرزمینی باید به طول عمر آن توجه کنید. طول عمر یکی از فاکتورهای مهم و مزیت مخازن زمینی است؛ زیرا در مخازن زمینی می‌توانید نشت را به‌راحتی تشخیص دهید. به این ترتیب در صورت نگهداری منظم و سیستماتیک، می‌توانید از این مخازن برای مدت طولانی‌تری استفاده کنید.

در مقابل طول عمر مفید مخازن زیرزمینی به‌طور متوسط 10 تا 15 سال است. اگر مخازن در زمان نصب آسیب ببینند یا به‌درستی لوله‌کشی نشده باشند، ممکن است مشکلات نشتی به وجود. بیاید در صورتی که نتوانید مشکل و نشتی را به‌موقع تشخیص بدهید و تعمیر به تعویق بیفتد، مشکلات زیادی به وجود می‌آورد که می‌تواند نیاز به تعمیر را بیشتر کند و یا از طول عمر مخزن بکاهد.

3. در دسترس بودن فضا

دیگر تفاوت مخزن زمینی و زیرزمینی دسترسی به فضای کافی و محل نصب مخزن است. قبل از نصب مخازن ذخیره، مطمئن شوید که چقدر فضا را اشغال می‌کند. بدیهی است که مخازن زمینی فضای بسیار بزرگ‌تری را اشغال خواهند کرد و شما باید یک مکان مناسب برای آن در نظر بگیرید.

از سوی دیگر، مخازن زیرزمینی در زیر زمین مدفون هستند و این فرصت را به شما می‌دهند که از سطح زمین برای اهداف دیگر استفاده کنید. اگر مخازن زیرزمینی را برای برآورده کردن نیازهای تجاری خود نصب می‌کنید، می‌توانید از سطح زمین برای مقاصد دیگری که می‌خواهید استفاده کنید.

4. عمق

مخازن ذخیره در بالای زمین دارای دریچه‌های اولیه و اضطراری هستند. لوله دریچه اولیه به اندازه لوله پرکننده سوخت است و از سطح برف یا 12 فوت بالاتر از سطح زمین برای مواد قابل اشتعال کشیده شده است.

این در حالی است که مخازن ذخیره سازی زیرزمینی در 5 یا 6 فوت زیر زمین مدفون می‌شوند.

5. ظرفیت ذخیره سازی

دیگر تفاوت مخزن زمینی و زیرزمینی در ظرفیت ذخیره سازی آن‌هاست. گاهی اوقات وقتی صحبت از ذخیره گازها یا سایر محصولات قابل اشتعال در مخزن می‌شود، مشکلاتی به وجود می‌آید. مخازن ذخیره سازی در بالای زمین برای این مشکلات و در این شرایط ناخواسته مناسب هستند. شما می‌توانید تعداد زیادی از مواد و عناصر را با توجه به نیاز خود ذخیره کنید.

این در حالی است که مخازن زیرزمینی به‌اندازه کافی برای ذخیره نفت در مقادیر زیاد مناسب نیستند. از آنجایی که این مخازن تک لایه هستند و پس از آن در بتن دفن می‌شوند، به این معنی است که مخازن پس از آن بسته شده و با مقررات ساختمانی مطابقت دارند.

6. مقرون‌به‌صرفه بودن

در هنگام مقایسه مخزن زمینی و زیرزمینی به صرفه بودن و توجه به آن بسیار دارای اهمیت است. به‌طور کلی، اکثر صاحبان مشاغل ترجیح می‌دهند این مخازن ذخیره سازی روی زمین را خریداری کنند؛ زیرا این مخازن مقرون‌به‌صرفه هستند. همچنین خدمات باکیفیتی را برای چندین سال ارائه می‌دهند.

یک تفاوت مخزن زمینی و زیرزمینی این است که مخازن زیرزمینی در مقایسه با مخازن روی زمین گران هستند؛ زیرا این مخازن در زیر زمین دفن می‌شوند و فقط متخصصان آموزش دیده می‌توانند آن‌ها را مطابق با نیاز شما به‌طور مؤثر نصب کنند؛ بنابراین اگر قصد خرید مخزن برای کسب‌وکار یا نیاز خود دارید بهتر است ابتدا آن‌ها را با یکدیگر مقایسه نمایید تا بتوانید بهترین گزینه را خریداری کنید.

جمع‌بندی و سخن پایانی در باب تفاوت مخزن زمینی و زیرزمینی

اکنون پس از مطالعه تمام این نکات می‌توان به تفاوت مخزن زمینی و زیرزمینی پی برد. اگر پیش از خرید تانکر مقایسه و بررسی لازم صورت نگیرد می‌تواند مشکلات و هزینه‌های زیادی را به وجود بیاورد. علاوه بر مقایسه مخزن زمینی و زیرزمینی، شما می‌توانید تفاوت مخزن هوایی و زمینی را نیز بررسی کنید و بهترین مورد را برای مصرف خود انتخاب نمایید. تانکر سازی رستاک با بیش از 30 سال سابقه در خدمت شماست تا با ساخت بهترین تانکر به کسب‌وکار شما کمک کند. همچنین در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید به‌صورت رایگان و تلفنی، از کارشناسان این تانکر سازی تهران بهره بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up